Pitkät perinteet ja parhaat raaka-aineet
Siitä syntyy aito hämäläinen SAHTI!
Aidon lammilaisen sahdin juuret ovat perimätiedon kautta säilyttäneet lähes muuttumattoman valmistusreseptiikan tähän päivään saakka. Lammin Sahti on Suomen ensimmäisenä pienpanimona ja sahdinvalmistuksen edelläkävijänä valloittanut maailmaa jo lähes 40 vuoden ajan. Pioneeripienpanimo on omistautunut olutkulttuurin välittämiselle sukupolvelta toiselle ja jatkaa arvokasta kulttuuriperinnettä — tänäänkin.
Tapahtumat
Lammin Sahti osallistuu kesäisin useisiin eri tapahtumiin josta löydät meidät ja erinomaiset tuotteemme
Lammin Pellavamarkkinat
​
"Hämeen hikevissä hietapelloissa kasvoi maan parhaita pellavia ja maan keskeisimmäksi pellavapitäjäksi kehittyi Lammi, jossa pellavasta tuli erikoiskasvi jo silloin kun erikoistumisesta ei mitään tiedetty. Tampereella perustettiin 1861 pellavatehdas, joka rakennutti Iso-Lukkarin tilasta ostamalleen tontille pellavamakasiinin. Tässä muutama vuosi sitten puretussa nykyisellä kerrostaloalueella sijainneessa rakennuksessa tehtaan edustajat ostivat pellavia loka-marraskuun vaihteessa ja toisena päivänä joulukuun alussa. Loka-marraskuun ostopäivästä kehittyivät laajat Lammin pellavamarkkinat, joilla oli väkeä enemmän kuin Hämeenlinnan markkinoilla."
Lähde: Etelä-Suomen Sanomat 1971
Suuret Oluet Pienet Panimot
​
Lammin Sahti Osallistuu jokaiseen SOPP tapahtumaan kesäisin! Meidät löytää siis kesän aikana kuudelta eri paikkakunnalta, kun SOPP kiertue vaihtaa paikkaa.
Koska ja Missä
Lammin Keskusta
Vuosittain viikko ennen juhannusta